AGRÁRVILÁG Magazin

Kövesd te is!

Partnereink

HERBAMIX TRADE Kft. bemutatkozása a FARMER-EXPO kiállításon

  • csütörtök, 01 június 2023 10:03
  • Média

A HERBAMIX TRADE saját fejlesztésű, haszonállatok számára összeállított, gyógynövény tartalmú kiegészítő-takarmányokat gyárt és forgalmaz 2005 óta.

A gyógynövények illóolajait és kivonatait, vitaminokat és mikroelemeket tartalmazó termékekkel az állattartók külön-külön is megelőzhetnek, vagy „kezelhetnek” egy-egy problémát, ugyanakkor együtt, egy komplex rendszerben alkalmazva teljes körű, a haszonállatok minden igényét kielégítő technológiát alakíthatnak ki!

A gyógynövényekkel visszaállítja az állatok egészségét!

A HERBAMIX Termékfejlesztéseit az a felismerés indokolta, hogy az utóbbi évtizedek intenzív tenyésztői munkája és takarmányozás-tudományi fejlesztései révén a haszonállatok termelése szuper intenzívvé vált, ugyanakkor az állatok egészségügyi paraméterei, ellenálló képességük sokat romlottak, elsősorban a hajtatott termelési körülmények miatti anyagcserezavarok kompenzálatlansága révén. Az állattartók elismerését a legmarkánsabban a HERBAMIX termékek gyógynövény koncentrátumainak széles spektrumú antimikrobális hatása vívta ki és teszi Őket rendszeres felhasználókká! Komplex és gyors megoldás! Olyan baktérium-, gomba- és protozoa-ellenes hatású termékeket tud a HERBAMIX az állattartók kezébe adni, melyek vénymentesen forgalmazhatók és nincs élelmezés- egészségügyi várakozási idejük. Sikeresen tudnak „kezelni” kevert fertőzéseket, ahol egy, vagy több vírus fertőzése után szövődményként bakteriális fertőzések is fellépnek! Tudományos háttérrel kutatva és igazolva!

A HERBAMIX Trade Kft. felkeltette a tudományos világ érdeklődését is. Dr. Mézes Miklós professzor (aki a gödöllői Szent István Egyetem Takarmányozástani Tanszékének vezetője és a Magyar Tudományos Akadémia levelező tagja) és munkatársai vezetésével folyamatosan újabb és újabb termék kipróbálási kísérletét végzi a gyakorlatban és nagyüzemi állattartó telepeken.

A Termékek eddigi eredményei hazai és nemzetközi szinten: - Egy egészségtámogató rendszert kialakítása a vitaminok és gyógyszerek határmezsgyéjén. - Speciális terméksort kialakítása. - Független szereplővé válás az állatgyógyászati piacon. - Az állatjóléti terület szakértői és piacvezetői. - Folyamatosan bővülő termékek. - Hazai piacra és Exportra termelés.

A gyártáshoz és a forgalmazáshoz a HERBAMIX Trade Kft. rendelkezik a NÉBIH Állategészségügyi Igazgatóságának engedélyeivel (HU 13 100032, HU 04 2 00272).

Elérhetőség:

HERBAMIX TRADE Kft.

Cím: 1144 Budapest, Gvadányi utca 13. II. ép., B. lépcsőház, Fszt. 1.
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ';document.getElementById('cloak328ddbfad1ff14af25f4134bb5cc47ce').innerHTML += ''+addy_text328ddbfad1ff14af25f4134bb5cc47ce+'<\/a>';

Honlap:
www.herbamix.eu

Kövessen minket, és további agrárgazdasági híreinket:

Utoljára frissítve: csütörtök, 01 június 2023 11:08

Média