AGRÁRVILÁG Magazin

Kövesd te is!

Partnereink

A Polgári Agrokémia Kft. megjelenése a 31. FARMER-EXPO-n!

  • hétfő, 19 december 2022 12:51
  • Média

A 100%-ban magyar tulajdonú Polgári Agrokémia Kft. jogelődjeivel 1966 óta dolgozik a mezőgazdasági tápanyagutánpótlás magas, minden igényt kielégítő kiszolgálásán. Több mint 50 éves tapasztalata egyedülálló a folyékony ammónia talajba történő bevitelében.

A cseppfolyós ammónia a műtrágyagyártás terméke, felhasználható nitrogén utánpótlásra bármely hazánkban termesztett kultúra esetében. Tavasszal vetés előtt, minden növény esetén alkalmazható, kukorica esetében állományban is.

Ősszel a repce és az őszi búza vetés esetében a leggyakoribb a felhasználása, mely agrotechnológiai előnyt jelent a tavaszi fejtrágyázás kiválthatósága miatt.A cseppfolyós ammóniát ipari felhasználás céljából országosan szállítja hűtőházakba, hűtőközegként valamint egyéb ipari felhasználás céljára.

A cég további tevékenységi köre a szervestrágya szórási szolgáltatás, melyeket a legmodernebb német Tebbe DS160-as szervestrágya-szórókkal végzi.

Elérhetőség:

Polgári Agrokémia Kft.Cím: 4075 Görbeháza, 03/22 hrsz
Telefon: 30/349-1088
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Honlap: www.ammonia.hu

Kövessen minket, és további agrárgazdasági híreinket:

Utoljára frissítve: hétfő, 19 december 2022 13:05

Média