AGRÁRVILÁG Magazin

Kövesd te is!

Partnereink

A RAKODÓGÉP KFT. MEGJELENÉSE A 30. FARMER-EXPO-N!

  • péntek, 17 szeptember 2021 12:53
  • Média

Az idén 30 éves jubileumát ünneplő FARMER-EXPO Élelmiszeripari és Mezőgazdasági Szakkiállítás augusztus 17-20. között várta az érdeklődőket a Debreceni Egyetem Böszörményi úti Campusán. Idén, az ország egyik legnagyobb agrár-seregszemléjének sikeres szervezése az előző évek eredményein is túlmutatott.

A négy napos rendezvényen több száz hazai és külföldi cég, azoknak termékei, szolgáltatásai kerültek bemutatására.

Idén is volt lehetőség a legújabb eszközök, legkorszerűbb technológiák, innovatív megoldások megismerésére, kipróbálására.

BEMUTATKOZOTT A FARMER-EXPO-N A RAKODÓGÉP Kft.!

A RAKODÓGÉP Kft munkatársai 10 éves tapasztalattal foglalkoznak mezőgazdasági és építőipari gépek forgalmazásával, illetve szervizelésével.

Rakodógép palettájukban megtalálhatók:

  • Derékcsuklós rakodók
  • Elektromos rakodók
  • Forgórakodók, minikotrók
  • Kompakt csúszókormányzású rakodók

Magabiztosan állnak elébe a témában érintett kérdéseknek és igényeknek.

Elérhetőség:

RAKODÓGÉP Kft. 

Gergely István[Értékesítés]: 30/609-0230
Czinege Csaba[Szerviz]: 70/374-8729
Szabó István[Értékesítés, iroda]: 70/627-9611

Cím: 5350 Tiszafüred Aradi u. 6.
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Honlap: www.rakodogepkft.hu

 

Az előző évekhez hasonlóan az AGRÁRVILÁG Magazin is részt vett a kiállításon. Az idei évben is számos partnerünk számára tudunk kedvezményes megjelenési lehetőséget biztosítani. Standunkon magazinjainkkal, szakmai konzultációval, olvasói nyereményjátékkal és egyéb színes programokkal vártuk olvasóinkat, partnereinket. Kiadványunk több szakmai szervezettel együttműködve kiváló platformot biztosít arra, hogy az ágazat szereplői első kézből szerezzenek információt a modern mezőgazdaság innovációs eredményeiről, ágazati programokról, és az elkövetkező időszak pályázati, fejlesztési lehetőségeiről.

A rendezvény kiváló kapcsolatépítési, információszerzési és fejlődési lehetőséget teremtett a mezőgazdaság lehetőségei iránt érdeklődők számára!

 

Kövessen minket, és további agrárgazdasági híreinket:

Utoljára frissítve: péntek, 17 szeptember 2021 22:36

Média