AGRÁRVILÁG Magazin

Kövesd te is!

Partnereink

Ferrari traktorok – A jövő megérkezett!

  • hétfő, 25 március 2024 18:27

A Ferrari nagy teljesítményű, rendkívül megbízható és jól manőverezhető speciális kompakt traktorokat gyárt. A rövid tengelytávnak köszönhető kiváló súlyelosztás és az alacsony súlypont, valamint az erőteljes motorok és az innovatív dizájn ötvözésével a Ferrari traktorok nélkülözhetetlenek – domborzati viszonyoktól függetlenül – a szűk sorokkal vagy sűrű növényzettel rendelkező terepeken.

Tökéletes választás a szőlő- és gyümölcsültetvényekben, az üvegházi kultúrákban, a kertészeti-virágkertészeti ágazatban, a zöldterület-karbantartáshoz és tipikus önkormányzati területekhez, ahol korlátozott a hely, de a teljesítmény kulcsfontosságú! A nagy teljesítményű, KOHLER vagy KUBOTA motorok pontos befecskendezést, hatékonyabb égést és alacsonyabb üzemanyagfogyasztást biztosítanak.

A műszerfalról történő elektronikus vezérléssel a motor fordulatszáma egyszerűen beállítható, tárolható és előhívható. Különösen hasznos a sor végén történő fordulás után, a pontos előre beállított munkasebességhez való visszatéréshez. Olyan egyszerű, mint egy gomb megnyomása!


A FERRARI traktorcsalád nagy teljesítményű motorjai pontos befecskendezést, hatékonyabb égést és alacsonyabb üzemanyag-fogyasztást biztosítanak!

 Az agilis, jól manőverezhető Ferrari traktorcsalád többféle változatban is elérhető, így a termelőknek lehetőségük van a számukra legmegfelelőbb modell kiválasztására. Az RS változatok hidrosztatikus kormányzással rendelkeznek az első kerekeken. Az SDT traktorok hagyományos, különböző méretű első és hátsó kerekekkel szereltek. Az AR változatok központi csuklóval rendelkeznek, hidrosztatikus kormányzással a traktor csuklóján.


A FERRARI DUALSTEER® páratlan manőverezésre képes! 

A DS (DUALSTEER®) változatok kínálják a legszűkebb fordulási sugarat az első kerekekre és a központi csuklóra ható kettős hidrosztatikus kormányrendszerrel. A páratlan kormányrádiusz és a lejtőn is stabil manőverek a Dualsteer® változatot egyedivé teszik, kiemelik a konkurens traktorok közül. A 70°-os kormányzási szöggel rendelkező rendszer egyetlen manőverrel lehetővé teszi a következő sorra való ráállást, ami nyilvánvaló időmegtakarítást, termelékenységnövekedést és kisebb talajkárosodást eredményez.

A kiváló stabilitást tovább fokozza az OS-Frame lengő alváz, amely lehetővé teszi, hogy az első és a hátsó híd egymástól függetlenül 15°-ban el tud mozdulni annak érdekében, hogy mind a négy kerék mindig a talajon maradjon.


A FERRARI OS-Frame lengő alváza egyenetlen talajon is kiváló stabilitást biztosít 

Néhány másodperc alatt a vezetési pozíció 180°-kal megfordítható. Egyetlen egyszerű művelettel az ülés, a kormánykerék, a műszerfal és a pedálok egyaránt könnyen elforgathatók, így a kezelő akadálytalanúl rálát a munkaeszközökre.

A fülkék tervezése és kivitelezése a legapróbb részletekig rendkívüli gondossággal történik, hogy kellemes munkakörnyezetet biztosítsanak. A fülke az önhordó acél alvázra szerelt gumibakokra függesztett platformra van szerelve. Alapfelszereltségként minden kényelmi funkció megtalálható bennük. Elérhető CAT4 kategóriájú hagyományos és Pergola fülke is.

A 100%-ban elektromos FERRARI e-Cobram-mal a mezőgazdaságban is kezdetét veszi a környezettudatos gondolkodás! 

Megérkezett a FERRARI első 100%-ban elektromos traktora, az e-Cobram! Az e-Cobram egy speciális, könnyű, opcionálisan megfordítható vezetőüléssel rendelkező, 40 kW-os elektromos hajtáslánccal felszerelt traktor, amely megtartja az izodiametrikus traktorok jellemző tulajdonságait, méreteiben megegyezik a hagyományos változattal, és teljes mértékben kompatibilis a meglévő berendezésekkel!

Lépjen velünk kapcsolatba!

www.navikagri.hu/kapcsolat 

Elérhetőség:

Navik Agri Kft.

Telefon: 1/280-6911
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Honlap: www.navikagri.hu

Kövessen minket, és további agrárpiaci információinkat: www.facebook.com/AgrarvilagMagazin