AGRÁRVILÁG Magazin

Kövesd te is!

Partnereink

ÖSSZEFOGLALÓ A 2024-ES AGROMASHEXPO-RÓL, A NAVIK AGRI SZEMÉVEL!

Elképesztő 4 napon vagyunk túl, az AgroMashExpo-k történetének talán egyik leginkább pörgősebbike volt az idei, ahol kollégáink folyamatos és teljes lefoglaltságban beszélgettek, tárgyaltak, vagy éppen állapodtak meg a kedves Ügyfelekkel egy-egy témában.

Az idei évben a G pavilon egyik frekventáltnak mondható részén kaptunk helyet, a Navik Agri Kft 200 m2-en állította ki újdonságait, melyek közül a legnagyobb szenzáció a januártól társaságunknál bemutatkozó olasz tradicionális Ferrari traktorok voltak. A stand három külön részén bemutatkoztak a mezőgazdaság számára a Navik Alfa Kft portfóliójában jól ismert japán Takeuchi földmunkagépek, míg egy másik sarokban a Navik Omega Kft portfóliójának mezőgazdasági vonatkozású termékei; a Carraro és a Dana hajtáslánci elemei, valamint a Kubota dízelmotorok voltak megtalálhatók és a legnagyobb területet értelemszerűen a Navik Agri Kft gépei kapták.

A jól ismert Campagnola kertészeti kézi-szerszámok számára egy látványos bemutató-fallal elválasztott részt, mintegy üzlethelységet alakítottunk ki, ahol mosolygós kolléganőink segítették az érdeklődők ismeretét bővíteni, vagy akár rögzítettek konkrét megrendeléseket is, lévén, hogy idén először kettős nyereményjátékot hirdettünk ezen termékek kapcsán. Örömünkre szolgált, hogy rekordmennyiségű rendelést dolgoztunk fel a kiállításnak köszönhetően, ezúton is tisztelettel köszönjük ügyfeleink bizalmát, a Campagnola immár hazánk talán legismertebb márkája lett.

Nem titkolt célunk volt a társaság és a tevékenység elindításakor, hogy partnereink úgy ismerjenek meg minket, hogy az ültetvények gépesítésének specialistái vagyunk és nevünkkel a minőség szorosan kapcsolható össze. Ennek vonalán mutattuk be az olasz Arrizza soraljművelő adaptereit, a Bargam ültetvényper-metezőit és a B.M.V. Italy zöldművelő adaptereit.

A korábbi traktormárkánk név- és színváltása okán a Navik Agri Kft az olasz Ferrari traktorok kizárólagos hazai képviselőjeként mutatkozott be a kiállításon, ahová rögtön négy modellel érkeztünk, meglepődve az érdeklődők nagy számán.

Hálásak voltunk azért is, hogy szinte minden kiállított gép gyártójának képviselője meglátogatott bennünket a kiállítás ideje alatt, illetve volt, aki végig velünk volt. Fontosak és eredményesek az ilyen alkalommal együtt eltöltött órák, vagy napok, hiszen mindenki más megvilágításban látja a másikat és kap sokkal átfogóbb képet a hétköznapokról, és természetesen lehetőség adódik számukra, hogy közvetlen a végfelhasználókkal beszélgessenek, megértsenek helyi sajátosságokat, szokásokat, nézőpontokat, sőt volt olyan is, amikor a gyári kapcsolattartónk egy-egy új ötlettel tért haza.
Ki tudja milyen új innovációk születnek így?!

A kiállítás alatt marketing csapatunk sem tétlenkedett és több órányi videót készített, melyek feldolgozott változatait folyamatosan publikáljuk közösségi oldalainkon és weblapunkon.

A kiállítást követően értékesítő kollégáink megkezdték az adatok feldolgozását, és a visszajelzések alapján veszik fel a kapcsolatot az érdeklődőkkel, hogy megtaláljuk a részletesebb kapcsolódási pontokat, azt, hogy társaságunk hol tud eredményesen segítséget, megoldást szállítani.

Ezúton is köszönjünk minden kedves érdeklődőnek, hogy látogatásukkal megtiszteltek bennünket a kiállítás alkalmából.

A Navik Agri csapata nevében;

Kelemen Gábor
ügyvezető

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA!
www.navikagri.hu/kapcsolat

Elérhetőség:

Navik Agri Kft.

Telefon: 1/280-6911
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Honlap: www.navikagri.hu

Kövessen minket, és további agrárpiaci információinkat: www.facebook.com/AgrarvilagMagazin