AGRÁRVILÁG Magazin

Kövesd te is!

Partnereink

Talajnedvesség alapú öntözés: hogyan biztosítja a pontos vízellátást a Fóliavezérlés öntöző rendszer modulja?

Az öntözés a növények életében kulcsfontosságú szerepet játszik. A megfelelő vízellátás biztosítása nemcsak a növények egészségének megőrzésében játszik fontos szerepet, hanem növeli a termés mennyiségét és minőségét is. Azonban a hatékony öntözés időigényes és odafigyelést igényel. Itt lép be a képbe a Fóliavezérlés új öntöző vezérlő modulja, amely forradalmasíthatja az öntözési folyamatot a gazdaságokban, és lehetővé teszi a teljes kontrollt, illetve automatizálást.

Az öntöző vezérlő modul két különböző üzemmódban működik, hogy teljes mértékben a gazdálkodás igényeire legyen testre szabható. Az automatamód kiváló választás a rendszerességet kedvelők számára. Egyszerűen állítsa be az időintervallumokat vagy az időpontokat, és a modul gondoskodik a rendszeres és kiegyensúlyozott öntözésről. Ez különösen hasznos lehet, ha a növényeknek meghatározott időpontokban van szükségük vízre, például reggel vagy este.

Ha pedig inkább személyre szabott megközelítést szeretne, a kézi mód lehetőséget nyújt arra, hogy Ön kézben tartsa az irányítást az öntözés felett.

Mérések alapján, a növények szükségleteinek megfelelően!

Az új modulhoz számos szenzort csatlakoztathatunk, amelyek segítségével pontosan meghatározható a növények vízigénye. A talajnedvesség adatok révén a rendszer képes érzékelni a talaj nedvességtartalmát, így csak akkor indítja el az öntözést, amikor valóban szükséges. Emellett az EC (elektromos vezetőképesség) szenzor mérései révén a növények ásványi anyag tartalma is nyomon követhető. Ez segít meghatározni, hogy mikor és mennyi tápanyagot szükséges pótolni a növények számára, így maximalizálva a termés mennyiségét és minőségét. Ha szükséges, minden öntözőkörön belül egyedi EC méréseket végezhet, hogy a víz minőségét és ásványianyag-tartalmát minden körben optimalizálni tudja.

A gazdaságra szabva

A modul lehetővé teszi, hogy akár öt különböző öntözőkört is létrehozzunk, mind-egyik teljesen egyedi beállításokkal. Ez különösen akkor hasznos, ha a növényeink nem egyszerre lettek ültetve, különböző fajták, vagy eltérő a vízigényük adott esetben.

A modul egyszerűen telepíthető és használható. A felhasználóbarát felület segítségével könnyedén beállíthatja az öntözési ütemtervet, az öntözőköröket és a szenzorok működését. Nincs szükség mély technikai ismeretekre vagy bonyolult beállításokra.

Az eszköz nemcsak a növények egészségének megőrzésében játszik fontos szerepet, hanem hozzájárul a víz hatékony felhasználásához és a fenntartható környezethez is. A pontos mérések és az automatizált rendszer révén csak annyi vizet használunk, amennyire valóban szükség van, ezzel is hozzájárulva a környezetvédelemhez.

A számos előny és funkcionalitás alapján az öntöző vezérlő modul igazi áttörést jelent az öntözés terén. Legyen szó talajnedvesség alapú öntözésről, EC szenzorral támogatott mérésekről vagy rugalmas öntözőkör beállításokról, ez a modul mindent kínál, amire a hatékony és zöld öntözéshez szükség lehet!

A gazdálkodás finomhangolása biztosítja a növények számára a legjobb körülményeket a növekedéshez és fejlődéshez.

A Fóliavezérlés öntöző vezérlő modulja minden fóliás és üvegházas gazdaság számára lehetőséget nyújt, hogy a legjobb gondoskodást és vízellátást biztosítsák a növényeknek.

Válassza az innováció útját és lépjen be a hatékony, zöld és kényelmes öntözés világába!

Ismerje meg a termék teljes körű funkcióit, és hozza ki a legtöbbet növényeiből a Fóliavezérlés öntöző vezérlő modulja segítségével. A jövő öntözési megoldásai már most a kezében vannak!

Az öntöző rendszer modul projekt megvalósítását a Vodafone Magyarország Alapítvány támogatja a ”Vodafone Digitális Díj” program keretében.

Látogass el honlapunkra és regisztrálj előre, hogy ne maradj le az öntözésvezérlő modulunk éles indulásáról és a bevezető kedvezményes ajánlatunkról!

 

Elérhetőség:

Smart Greenhouse Control Kft.

Cím: 6000 Kecskemét, Budai u. 19. 2/5.
Telefon: 30/364-5018
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Honlap: www.foliavezerles.hu

Kövessen minket, és további agrárgazdasági híreinket: www.facebook.com/AgrarvilagMagazin