AGRÁRVILÁG Magazin

Kövesd te is!

Partnereink

Egy siker, melyben mellékszereplőként is büszkeség volt részt venni!

  • péntek, 27 október 2023 19:46

2023-ban a szigetszentmiklósi Levendula és Kert Cukrászda cukrászmestere, Lakatos Pál kreációja, a „Spicces füge respektus” fantázianevű torta nyerte a Magyarország Tortája címet!

Talán már kevesebb olyan honfitársunk van, aki még nem kóstolta ezt az igazán különleges és egyedi finomságot, mint aki már megtette. Méltán büszkék a cukrászdára a törzsvendégei, akár csak a Csepel-szigetiek, ahogyan az állandó alapanyag beszállítói is. Dr. Németh Csaba élelmiszer-mérnök a tojástermeléssel és tojástermékek előállítással foglalkozó CAPRIOVUS Kft. nevében mondja el pozitív élményét, tapasztalatit:

„Büszkék vagyunk rá, hogy a mi mélyalmos tartásból származó friss tojásainkat használják a különlegesen finom, és számtalan díjjal jutalmazott sütemények elkészítésénél a Levendula és Kert Cukrászdában. Egy hasonlattal élve, mi csak a jó minőségű „köveket” szállítjuk a „szobrász” zseniknek, mégis fokozott örömmel töltenek el bennünket Lakatos Pálék állandó sikerei. Nem beszélve arról, hogy az egymástól lévő viszonylag kis távolság miatt nem is kell messzire utaznunk, hogy helyben kóstolhassuk meg az ország legfinomabb tortáját, méghozzá pontosan azt, amely a recept megalkotójának kezei közül került ki.”

Beszállítói együttműködésünk különös büszkeséggel tölt el 

Beszállítóként a tojásos cég nagy álma, hogy a „mentes” torták egyik kreációjában a ToTu termékeket felhasználva, mint tejmentes „túró” vagy éppen tejmentes „tejföl” tojásfehérje alapanyagokhoz nyúljanak, minőségüket megilletve hasonlóan bátran és kreatívan az egyik nevezésük alkalmával. Azonban természetesen ez immár csak a „múzsákon múlik”.

Elérhetőség: