AGRÁRVILÁG Magazin

Kövesd te is!

Partnereink

Ha agrárvállalkozó vagy, sújt az aszály és a megbízhatatlan piac, akkor sok gondodra nyújthatunk megoldást!

Ne csodára várj! Ültess SmaragdfaR-t és közben megtanulhatod, hogyan lehet akár (disznó)szarból is aranyat csinálni! Mert lehet, ezt Magyarország egy pragmatikus, több ezer hektárt művelő vállalkozója mutatta meg nekünk!

Hatékony hígtrágya kezelő, új takarmány, beporzó, bútoripari és energetikai nyersanyag, hogy csak néhány fontosabbat emeljünk ki a több éve csodafának is nevezett Smaragdfa27 féle hasznosságából!

Egyre többen telepítik a SmaragdfaR-t és látogatják külföldről is a nagyberényi 4 és 9 éves ültetvényeket, hogy megismerjék a Sunwo Zrt. (www.sunwo.eu) által fejlesztett, sokoldalú Paulownia fajhibridet. Az immár 4 éve rendszeresen vágott ültetvény faanyagából ajtó, ablak, sőt hegedű is készült. A koronaapríték pedig kiváló tüzelő. Rönkjei a következő vágási ciklusra (2023. február) már most előjegyezhetők, csakúgy, mint a jövő évi májusi telepítéshez a mikroszaporított egyedek! A hibrid magja steril és az ültetvény nem mutat invazivítást.

1 hektárra 5 x 4 m-es hálóba, ahol sor eltolással legfeljebb 500 db/ha csemete ültethető. A SmaragdfaR köztes ültetésre is alkalmas (lucerna, facélia, mustármag és olajretek is szeretik az általa biztosított mikroklímát), mely esetben 300 db/ha tőszám ajánlott legalább 6 m-es sortávval és akár soreltolással!


SmaragdfaR telepítés

SmaragdfaR szállításra készen!

A SmaragdfaR GMO mentességre vizsgált, az ENSZ Fenntartható Növekedési Célokat (UN SDG 17) 100%-ban teljesítő, a NÉBIH-nél regisztrált növény.

Leveleinek protein tartalma a takarmányozást, míg a nitrogéntartalom a talajminőség javítását segíti. 3 évig öntözni kell, de vízigénye nem haladja meg az egyéb honos növényekét a technológiába illesztett magyar szabadalom, a Gyökéritató használatával! Megrendeléskor Telepítési és Gondozási Útmutatót (TGÚ) adunk, amit betartva Magyarországon egyedülálló 100%-os megeredési garanciát biztosítunk!

A SmaragdfaR a klímavédelem „zászlóshajója”, hiszen C4-es növényként – egyedülálló napi akár 2-3 cm-es növekedéséhez – az őshonos növényeknél mintegy ötször több CO2-őt képes megkötni és ezért alkalmas szabadföldi széndioxid trágyázásra is. A Klíma Világfórumon 2016-ban (COP22) a SmaragdfaR-val bemutatott CO2 trágyázás kiemelt innovációs elismerést kapott!


SmaragdfaR! Ne tétlenkedjen, mert a kezében a sokoldalú megoldás!

 

Rendeljen most 2023. májusi ültetésre és tanácsadással segítjük!

Prof. Dr. Steier József

Hívjon a 20/933-3505 telefonon, vagy írjon a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címemre, hogy segíthessek! Megtalál a Linkedin-en, a Facebookon és a Youtube-on.

Elérhetőség:

SUNWO Zrt.

Cím: 1037 Budapest Csillagszem u. 19.
Telefon: 20/933-3505
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Honlap: www.sunwo.eu

Kövessen minket, és további agrárgazdasági híreinket: