AGRÁRVILÁG Magazin

Kövesd te is!

Partnereink

ALBERT KÁZMÉR MOSONMAGYARÓVÁRI KAR SZEMÉLYRE SZABOTT KÉPZÉSEK!

2022. augusztus 1. újabb mérföldkő a mosonmagyaróvári agrárképzés történetében. A tartalmi megújuláson – 2 új tanszék és 2 új szak – túl ugyanis karunk „Albert Kázmér Mosonmagyaróvári Kar” néven folytatja működését a dinamikusan fejlődő győri központú Széchenyi István Egyetem részeként.

Mostantól megújult környezetben, további innovatív beruházásokkal gazdagodva, szélesebb körben kínáljuk képzéseinket a Szigetköz fővárosában, Mosonmagyaróváron, amelyek a klasszikus alapismereteken túl a precíziós gazdálkodástól a korszerű élelmiszer-előállításig terjednek, beleértve a környezet- és vízgazdálkodást, a műszaki ismereteket és a vidékfejlesztéshez szükséges esszenciális szakmai ismereteket is.

A képzéseink felkészítik a mérnököket a Digitális Agrárstratégia megvalósítására, kiterjesztésére és továbbfejlesztésére.

A világ számos országának kutatóival dolgozunk együtt nemzetközi projektekben.

A kutatásfejlesztés és innováció karunk stratégiai elemei, melyekbe tehetséges hallgatóinkat is bevonjuk.

Hazai és külföldi hallgatóink „Széchenyis” diákként élvezhetik egy nagy egyetem kínálta lehetőségeket úgy, hogy közben családias légkörben szerezhetnek szakmai ismereteket Mosonmagyaróváron.

A karunk által kínált mikrokörnyezet lehetővé teszi hallgatóink tudásának egyénre szabott fejlesztését, elősegítve ezzel tehetségük kibontakoztatását is!

A már diplomával rendelkezőknek pedig szakirányú továbbképzéseink nyújtanak speciális ismereteket számos témában!

Képzéseinkről bővebb információ található a honlapon: https://ovarikar.sze.hu

Kövess minket a Facebook-on is: facebook.com/szeovar

Személyesen nyílt napunkon találkozhatunk:

2022. november 4. és december 9.

Kövessen minket, és további agrárgazdasági híreinket: