AGRÁRVILÁG Magazin

Kövesd te is!

Partnereink

Szakmérnöki képzésekkel a versenyképes agráriumért!

  • hétfő, 03 január 2022 09:37

Tovább bővülnek a mosonmagyaróvári Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar posztgraduális képzései.

A győri Széchenyi István Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kara figyelve a piaci igényeket, harmadik éve hirdeti meg a Precíziós mezőgazdasági szakmérnök/szaktanácsadó képzést, második éve a Drónirányító és -adatelemző szakot és a 2022-ben induló, Magyarországon egyedüliként az Agrárdigitalizációs szakmérnök/szakember szakot.

Az ágazatban meghonosodó precíziós és digitális környezet megköveteli a korszerű tudás elsajátítását. Egyetemünkön az országban elsőként, több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk precíziós növénytermesztési kutatások és oktatás terén.

A szakirányú továbbképzési szakok esetében elsősorban a gyakorlati tudás elsajátítására fókuszálunk, egyetemi oktatóink mellett az ország neves szakemberei is részt vesznek az oktatásban. A képzések jelenléti és online módon is zajlanak, figyelembe véve a résztvevő hallgatók mobilitását.

Képzéseink megfelelnek a mezőgazdaság digitalizációját elősegítő pályázat keretében támogatott képzéseknek. A képzés költségeinek jelentős része, mint szolgáltatás elszámolható az elnyert támogatás esetén.

Az oktatás a mosonmagyaróvári Karon a tangazdaság területén és mintagazdaságaink meglátogatásával zajlik, ezáltal garantált a gyakorlatban felhasználtható tudás megszerzése.

Képzéseinkről bővebb információ: https://felveteli.sze.hu/szakiranyu-tovabbkepzesek-1
Jelentkezéssel kapcsolatos információk: 96/566-720
Oktatással kapcsolatos információk: 30/216-3631

Nézzen körül honlapunkon, közösségi oldalainkon, ahol képek és videók által még többet megtudhat!

www.mek.sze.hu
facebook.com/szeovar
instagram.com/sze_mek_1818
www.ovarigazdasz.hu

Széchenyi István Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar
9200 Mosonmagyaróvár, Vár tér 2.

Kövessen minket, és további agrárgazdasági híreinket: