AGRÁRVILÁG Magazin

Kövesd te is!

Partnereink

Nyitás a kiskereskedelem felé innovatív tojástermékekkel

Beruházással a COVID-dal szemben!

Számos magyar középvállalatot ért negatív hatással a koronavírus járvány. A COVID-19 pandémia miatt a Capriovus Kft.-nek, amely tojástermékek (tojáslé, tojáspor, főtt tojás, ToTu) előállításával foglalkozik, jelentős piacai szűntek meg, ill. szűkültek be hosszabb időre. A legnagyobb visszaesés a HORECA szektorban (szállodák, éttermek) és a közétkeztetésben volt tapasztalható.

A visszaeső piacok ellensúlyozására a cég a kiskereskedelmi lehetőségek kibővítésében látta a fantáziát. Szerencsére amellett, hogy K+F pályázatok (KFI_16) támogatták az ezirányú törekvéseket, a koronavírus járványra való tekintettel további források (VNT2020) is támogatták a fejlesztéseket, beruházásokat. Ennek eredményeképpen egyre többen fogyasztják a ToTu termékcsaládot, amely tagjai tojásfehérje alapú tejtermék alternatívák, a diétázók, sportolók, paleosok új kedvencei.

A fejlesztésekbe be lett vonva a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem mellett több magyar kis és középvállalat is, mint amilyen a kivitelezéssel és műszaki tanácsadással foglalkozó Frilltech Kft. A cég ügyvezetője, Fodor Zsolt büszke rá, hogy a projekt részese lehetett:

„A Társaságunk célja minden esetben a megrendelői igények magas szintű kielégítése, az európai normáknak megfelelő, kiemelkedő minőségű szolgáltatással. Úgy gondoljuk, ez a Capriovus Kft. esetében is megtörtént. Továbbá nagyon örülünk, hogy olyan projektekben vehetünk részt, melynek pozitív eredményei, azaz maguk a termékek, a boltok polcain, a cukrászdák kínálatában nap, mint nap szembe jönnek velünk. Jó elmondani, hogy több, 100% magyar tulajdonú vállalat összefogásából, közös gondolkodásából, olyan sikeres termékek születhetnek, mint a ToTu. Várjuk a következő közös kihívásokat!”.


Újabb üzem építése a Capriovus Kft-nél – VNT2020 keretből –, mely segíti a piaci növekedést


Laktózmentes ToTu Extrán Kémes tojásfehérje készítmény

Elérhetőség:

CAPRIOVUS Kft.

Cím: 2317 Szigetcsép, Dunasor 073/72 hrsz.
Telefon: 24/513-660; 24/513-661;
Rendelésfelvétel, kereskedelmi információk:
Telefon: 24/418-296; 24/418-297; 24/418-298;
Mobil: 20/373-8528;

Mintabolt:
Cím: 1147 Budapest, Telepes utca 51.
Nyitva-tartás:
H-Cs: 8.00 – 15.30
P: 8.00 – 14.00
Sz,V: Zárva

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Honlap: www.capriovus.eu

Kövessen minket, és további agrárgazdasági híreinket: