AGRÁRVILÁG Magazin

Kövesd te is!

Partnereink

Akár továbbtanulás, akár kirándulás Mosonmagyaróvár jó választás

A győri Széchenyi István Egyetem meghatározó felsőoktatási intézményként nemcsak hazánkban népszerű, hanem egyre ismertebb nemzetközi viszonylatban is. Dinamikus fejlődése mellett stabilitást és állandóságot is képvisel.

Ennek az egyetemnek a részeként működünk mi is, a mosonmagyaróvári Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar.

Agrárterületen, élelmiszertermelés- és feldolgozás, továbbá környezet- és víz-gazdálkodás területén is kínálunk képzéseket, alap- és mesterképzésben, osztatlan képzésben, továbbá a már diplomával rendelkezőknek is számos szakirányú képzésünk áll rendelkezésre.

A jó munkához korszerű tudás kell… Nekünk az oktatásban már több mint 200 éves tapasztalatunk van!

Képzéseinkről bővebb információ:
https://mek.sze.hu/kepzeseink

Széchenyis hallgatóként kihasználhatod, hogy egy nagy egyetem számos lehetőséget kínál az egyetemi polgároknak, ugyanakkor a mindennapokban a Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Karon személyes légkörű oktatással szerezheted meg a szaktudást, közben pedig – szinte észrevétlenül – a hagyományos rendezvények és a hallgatóknak szervezett szakmai, sport és közösségi eseményeken keresztül egy összetartó közösség részévé válsz.

A helyszín pedig a Szigetköz fővárosa, Mosonmagyaróvár, amelynek különleges hangulatot ad a Mosoni-Duna és a Lajta-folyó, az óvári vár, továbbá számos lehetőséget kínál a szlovák és osztrák határ közelsége (15 km).

Nézz körül honlapunkon, közösségi oldalainkon, ahol képek és videók által még többet megtudhatsz!

www.mek.sze.hu
facebook.com/szeovar
instagram.com/sze_mek_1818
www.ovarigazdasz.hu

De várunk személyesen is a megújult várban, ahol a kellemes kikapcsolódáshoz egy finom kávét is kínálunk a Strauss kávéházban (ovarivar.hu)!

Széchenyi István Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar
9200 Mosonmagyaróvár, Vár tér 2.

Kövessen minket, és további agrárgazdasági híreinket: