AGRÁRVILÁG Magazin

Kövesd te is!

Partnereink

Önnek, mint gazdának mekkora kárt okozna a fagy?

Az egyik ügyfelünknek kb. 30.000.000 Ft-os kárt okozott. És akkoriban még nem volt növénybiztosítása.

Ezt akkor mondta el nekünk, amikor megkötötte az idei biztosítását: „Ha ezt korábban tudom, most a gazdaságomnak több tízmillióval alacsonyabb hitelállománya lenne.

Önnek mekkora kára lenne, ha a téli fagy tönkretenné a termését? Kiszámolta már?

Az időjárási előrejelzések nagyon hideg telet jósolnak, így megnőtt a téli fagy esélye. Ezt egyelőre még nem tudjuk, de a nyári időjárás sem volt a megszokott: túl nagy forróság volt és sokkal nagyobb viharok, mint általában.

Ön számított ilyen nagy károkat okozó nyári jégesőkre? Csak egy, a hőséget lezáró vihar után 1300 riasztást kapott a Katasztrófavédelem. Például Sellyén 245 épületben keletkezett kár. Amikor az időjárás jelentés jeget mondott, az ügyfél-szolgálatunkon elkezdtek csörögni a telefonok –, de sajnos már hiába, mert a kötési időszak akkor már véget ért.

Nézze meg, mennyiből jönne ki a növényei és a saját pénztárcája védelme – 5 perces kalkuláció, rögtön több biztosító díját megkapja és mindezt bármilyen kötelezettség nélkül.

Kalkuláljon: www.agrisk.hu

A kárrendezés során kollégáink ilyen képeket készítettek:

A biztosítók zokszó nélkül fizették ki ügyfeleinknek a több milliós kártérítéseket.

Ne maradjon pénz nélkül, ha baj van! Kalkulálja ki magának most a növénybiztosítása kedvezményes díját! A számítás 5 perc alatt megvan és azt is megmutatjuk, várhatóan mennyi állami támogatást fog kapni – így mennyibe fog kerülni várhatóan a védelem. (Azért nem lehet teljesen pontosan megmondani, mert tavaly 70% volt az állami támogatás az „A” csomagra, de idén ez minimálisan változhat.)

Ha van mit féltenie, most érdemes növénybiztosítást kötnie!

Nemcsak téli, hanem őszi és tavaszi fagy ellen is biztosíthatja a növényeit. Belekerülhet a vihar-, jég- és aszálykár is.

Ha amúgy is fontolgatja, hogy kötne, hozza előrébb, mert bizonyos konstrukciókat most érdemes megkötni, a védelem kb. azonnali és nem fog többe kerülni.

Tehát ha novemberben megköti, február-március helyett, Ön ugyanannyi díjat fog fizetni, de két-három hónappal hosszabb lesz a kockázatviselési idő és ha pont ekkor van kára, akkor lesz, aki megtérítse.

Akár 70% állami támogatás és online ügyintézés

Ha az úgynevezett „A” csomagot köti meg, akkor az állam akár a díjának 70%-át is átvállalja. Ez különösen olcsóvá teszi a biztosítást és ez a támogatás Önnek jár. (Ezeket a konstrukciókat legtöbbször ősz végén kötik). Tehát nem kell pályáznia hozzá, elég, ha egy X-et tesz a 2022-ben beadandó egységes kérelmébe.

Ennél egyszerűbben ritkán juthat pénzhez.

Nálunk teljesen online ügyintézéssel gyorsan és kényelmesen megkötheti növénybiztosítását – mi ennek a specialistái vagyunk!

Kalkuláljon most és 5 perc alatt megmutatjuk, több biztosítónál mennyi lenne a díja!

 

Elérhetőség:

 

Első Agrárbiztosítási Portál Kft.

Telefon: 1/766-4533; 30/132-6236;
E-mail: 
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Honlap: www.agrisk.hu

Kövessen minket, és további agrárgazdasági híreinket: