AGRÁRVILÁG Magazin

Kövesd te is!

Partnereink

Tej nélkül is lehet te(l)jes az élet! Népszerű az egyedi és egészséges magyar finomság

  • hétfő, 25 október 2021 11:16

A tojásfehérje alapú tejtermék-alternatívák, azaz a ToTu termékek sikere töretlen. Egyre több tejtermékekre érzékeny fogyasztó, sportoló, diétázó, paleos konyhájában talál-ható meg a ToTu, a magyar találmány. Az elmúlt hetekben különböző élelmiszer-ipari és gasztro rendezvényeken vettek részt, ahol elárosztották az érdeklődők a pultokat, és kóstoltak a különleges fehérjeforrásból.

Ezek a tejtermék-helyettesítők zsírt és szénhidrátot nem tartalmazó, szinte kizárólag kiváló minőségű állati fehérjéből álló termékek kiváló alapanyagául szolgálnak az otthoni sütésnek, főzésnek, legyen szó „ToTu-s rétesről” vagy akár egy finom „ToTu-s kávéról”.

Az idén harminc éves családi vállalkozás kutatás-fejlesztési igazgatója, dr. Németh Csaba részletesen beszélt az innovációról:

Ahogy a tejtermékek felhasználási lehetősége korlátlan, úgy igaz ez a ToTu termékekére is. Nagy sikernek örvend a magyarok körében a Rögös (túró-alternatíva), a ToTu Krém (sajtkrém-alternatíva), a ToTu Extrán krémes (tejföl-alternatíva) és a ToTu Ital (tej-alternatíva).

Ugyanakkor egyre többen választják a kényelmesebb megoldásokat. Egy fárasztó munkanap után sokan már nem vágynak másra, mint hogy a hűtőjükből kivegyenek egy egészséges és finom desszertet vagy italt.

Számukra fejlesztette ki a Capriovus Kft. az ízesített ToTu termékeket, melyek tökélesítésében nagy szerepet vállalt a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat, mely lehetőséget biztosított az új termékek különböző rendezvényeken széles körben történő kóstoltatására.

Így a velenceiek, debreceniek, bábolnaiak, pápaiak, hódmezővásárhelyiek és végül az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszer-ipari Kiállításon a budapestiek véleménye alapján történt a végleges ízvilág kialakítása.

Az eredmények értékelése és a fejlesztések véglegesítése eredményeképpen az epres ízesítésű ToTu Krém és a ToTu Kávés ital már megtalálható egyre több bolt polcán.

Ezért mondjuk egyre magabiztosabban, tej nélkül is lehet te(l)jes az élet!

 

Elérhetőség:

CAPRIOVUS Kft.

Cím: 2317 Szigetcsép, Dunasor 073/72 hrsz.
Telefon: 24/513-660; 24/513-661;
Rendelésfelvétel, kereskedelmi információk:
Telefon: 24/418-296; 24/418-297; 24/418-298;
Mobil: 20/373-8528;

Mintabolt:
Cím: 1147 Budapest, Telepes utca 51.
Nyitvatartás:
H-Cs: 8.00 – 15.30
P: 8.00 – 14.00
Sz,V: Zárva

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Honlap: www.capriovus.eu

Kövessen minket, és további agrárgazdasági híreinket: