AGRÁRVILÁG Magazin

Kövesd te is!

Partnereink

Antibiotikum csökkentés az állattenyésztésben!

  • vasárnap, 03 október 2021 09:39

HERBAMIX kutatás-fejlesztés!

Még 2018 őszén döntött úgy a Magyar Államkincstár, hogy a HERBAMIX TRADE Kft. kutatás-fejlesztési projektjét támogatja, amelyekkel olyan probléma-megoldó állatgyógyászati termékeket fejleszt az állattartó gazdák számára, amelyekkel csökkenteni tudják az intenzív állattartás antibiotikum felhasználását. A 2020-as debreceni FARMER-EXPO óta eltelt bő egy évben a HERBAMIX TRADE Kft. a legújabb kutatás-fejlesztési projektjének sikeres befejezésével foglalkozott.

A 2020-as FARMER-EXPO-n a 2018-ban elkezdett és 2019-ben befejezett fejlesztéseiket mutatták be:

  • HERBAMIX INDÍTÓ
  • HERBAMIX NEVELŐ
  • HERBAMIX BEFEJEZŐ
  • HERBAMIX SZAPORÍTÓ
  • HERBAMIX HASFOGÓ

termékeiket, melyek azóta kivívták az állattartó gazdák elismerését.

Jól áttekinthető, egyszerűen alkalmazható, a korosztályos és termelési irány szerinti problémákat eredményesen megoldó komplex multivitaminok az intenzív állattartás igényeire szabva. A gyógynövényekben rejlő természetes hatóanyagokkal sikeresen javítják a termelési paramétereket, a szaporodásbiológiai mutatókat és antibiotikum nélkül megelőzik/kezelik a hasmenéseket.

Egyre több állattartó tapasztalja, hogy a gyógynövények hatóanyagra sztenderdizált illóolajait és kivonatait tartalmazó HERBAMIX-termékekkel egy teljes körű, hatékony megelőző program alakítható ki, mely termékek segítségével csökkennek az állományban a megbetegedések és a kiesések, javulnak a termelési paraméterek, mint a testtömeg-gyarapodás és a fajlagos takarmány-felhasználás. Összességében javul az állattartás jövedelmezősége.

A HERBAMIX TRADE Kft. életében a jelenlegi hónapok azzal telnek, hogy a sikeres kutatás-fejlesztési pályázat megvalósítása után, a kifejlesztett új hatóanyag-kombinációk állattartó telepeken való alkalmazásával javítsuk az állatok ellenálló-képességét, csökkentsük a megbetegedések kialakulását és csökkentsük a gyógyszer-felhasználás mennyiségét!

Ezek az új termékek:

  • HERBAMIX PREVENTOR oldat,
  • HERBAMIX INHIBITOR oldat,
  • HERBAMIX MAXMEAT oldat.

Az előnyöket összegezve:

A HERBAMIX termékekben felhasznált gyógynövény illóolajok és kivonatok magas minőségűek, hatékonyak és biztonságosak!

Az állatgyógyászattal foglalkozó cégek közül elsőként fejlesztenek és forgalmaznak (a gyógyszerek kiváltására alkalmas) innovatív, gyógynövényes termékeket!

Nagy létszámú állattartó telepeken felmerülő állategészség-ügyi- és tétemény-képességet rontó problémákra tudományos ismeretek alapján összeállított, telep-specifikus, a megelőzésre hangsúlyt fektető, egymással jól kombinálható termékrendszer kialakítására került sor!

A felhasználói visszajelzéseket és igényeket folyamatosan építik be az új termékek kifejlesztésébe és a régi termékek továbbfejlesztésébe!

A termékek alacsony előállítási költséggel Magyarországon készülnek, a rövid értékesítési lánc miatt a vásárlók kiszolgálása rendkívül rugalmas!

A HERBAMIX-termékek vénymentesen forgalmazhatók és nincsen élelmezés-egészségügyi várakozási idejük!

 

Elérhetőség:

Herbamix Trade Kft.

Cím: 1144 Budapest, Gvadányi u. 13.
Telefon: 70/318-1543
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Honlap: www.herbamix.eu

Kövessen minket, és további agrárgazdasági híreinket: