AGRÁRVILÁG Magazin

Kövesd te is!

Partnereink

A K&H A BÁBOLNAI GAZDANAPOKON ÉS AZ ALFÖLDI ÁLLATTENYÉSZTÉSI NAPOKON IS A TÁJÉKOZTATTA A KILÁTOGATÓKAT

  • csütörtök, 23 szeptember 2021 11:46

A K&H Biztosító a Bábolnai Gazdanapokon, a K&H Bank Hódmezővásárhelyen, az Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napokon várta a kiállítás látogatóit.

A K&H Csoport már évek óta rendszeresen találkozik az ügyfeleivel a Bábolnai Gazdanapokon és a Alföldi Állattenyésztési Napokon, melyeken idén is állandó stand felállításával képviseltették magukat. Ebből az alkalomból kérdeztük Tresó Istvánt, a K&H Agrárüzletág fejlesztési főosztály vezetőjét.

A kiállításokon végig nagy volt az érdeklődés az Önök standjánál, a kollégáik alig győzték a tájékoztatások adását a sok személyes megkeresésre. Milyen konstrukciókkal tudnak a gazdálkodók rendelkezésére állni?

Jelenleg a Széchenyi kártya kivételével a piaci igényeket teljes mértékben, teljes termék-kínálattal ki tudjuk szolgálni. Tapasztalataink szerint a gazdanapokra látogatókat elsősorban a gépfinanszírozás érdekli, főképp lízing formájában, de a kapcsolódó biztosítást is ajánlani tudjuk hozzá.

A mezőgazdaság területén milyen portfólióval vannak jelen?

Az ország egyik legjelentősebb agrár finanszírozójaként vagyunk jelen a piacon, a forgóeszköz, a támogatás megelőlegező és a beruházási hitelektől egészen a lízing finanszírozásig.

A terveikben van szolgáltatási palettájuknak további szélesítése?

Igen, tervezzük, kínálatunkat igyekszünk mindig az aktuális támogatott hitel programokkal teljessé tenni!

A jövőben is részt vesznek ezeken a nagyobb, országos mezőgazdasági rendezvényeken?

Rendszeres résztvevői vagyunk a Bábolnai Gazdanapoknak illetve az Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napoknak Hódmezővásárhelyen, várhatóan jövőre is vendégül látjuk standunkon a kiállítást megtekintő ügyfeleinket és mindig örömmel várjuk az érdeklődőket!

Köszönjük szépen a tájékoztatást!

Czimbula Gergely


K&H Csoport

A pénzügyi szektor Legvonzóbb Munkaadója – The most attractive employer in finance category – Randstad Brand Research 2019
Az év bankja Magyarországon – The Banker / Bank of the Year in Hungary – The Banker 2008, 2011, 2013, 2014, 2016, 2017
Magyarország legjobb bankja – Euromoney Kiválósági Díj / Best Bank in Hungary – Euromoney Awards for Excellence 2013, 2014, 2016
Az év biztosítója, szolgáltatás kategóriában / Insurance of the Year, in client service category 2014, 2017

 

Kövessen minket, és további agrárgazdasági híreinket: