AGRÁRVILÁG Magazin

Kövesd te is!

Partnereink

FeHoVa PLUSZ 2021. szeptember 30 – október 3.

2021. szeptember 25. és október 14. között kerül megrendezésre az „Egy a Természettel” (One With Nature) Vadászati és Természeti Világkiállítás, melynek központi programsorozata a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ közel 75 ezer négyzetméteres, felújított területén várja az érdeklődőket. 

A világkiállítás központi rendezvénye és széles programkínálata mellett 2021. szeptember 30 – október 3. között kiemelt eseménye lesz a FeHoVa PLUSZ.

Ezen a 4 napos rendhagyó eseményen felsorakoznak a vadászat, horgászat és természetjárás képviselői.Közel 100 cég mutatja be termékeit és szolgáltatásait, hogy a látogatók újra találkozhassanak kedvenc, rég nem látott kiállítóikkal, esetleg újakat ismerhessenek meg, kedvükre nézelődhessenek, válogathassanak a széles kínálatból, hogy az élménydús nap végén egy régen áhított sörétes puskával, vadászkalappal, könyvvel, orsóval, horgászbottal vagy egy kedves vásárfiával térhessenek haza. 

A vásárlási lehetőség is csábító, de számos más érv is amellett szól, hogy a vadászok és horgászok kilátogassanak a világkiállításra a FeHoVa PLUSZ hétvégéjén:

  • A 4 nap alatt folyamatosan zajlik majd a Nemzetközi Vadászati és Vadgazdálkodási Konferencia, az ágazatban meghatározó magyar és külföldi előadókkal, szakértőkkel. 
  • Lesznek versenyek is, hiszen a Kiállítási Központ G pavilonjában sorakoznak majd fel Európa legszebb preparátumai, vasárnap pedig (október 3-án) bárki szurkolhat a Szarvasbőgő Európabajnokság döntőseinek. 
  • A D pavilonon osztoznak a halak és a kutyák, míg a Kincsem Parkban a sólymoké, lovaké és elöltöltő fegyvereké a főszerep. 

Találkozzunk szeptember 30. és október 3. között a HUNGEXPO-n!

Felhívjuk a látogatók figyelmét, hogy a HUNGEXPO-ra vezető Albertirsai út nem lesz elérhető a nagyközönség számára személygépjárművel. A megközelítésről bővebb információ itt olvasható: https://onewithnature2021.org/megkozelites

A világkiállításra elővételben vásárolható belépőjegy a rendezvény honlapján. A kedvezményekről részletes leírás a https://hungexpo.hu/events/egy-a-termeszettel-vadaszati-es-termeszeti-vilagkiallitas/ oldalon található.

Bővebb információ, részletes program és online jegyvásárlás: www.fehova.hu/fehova-plusz

Kövessen minket, és további agrárgazdasági híreinket: