AGRÁRVILÁG Magazin

Kövesd te is!

Partnereink

mezolap.hu - Videógaléria

A TRM PRO Kft. azzal a céllal jött létre, hogy az ipari és lakossági vásárlókkal is megismertesse a fémlemezes termékekben rejlő lehetősége. A TRM PRO Kft. kínálatában megtalálható a trapézlemez, a cserepeslemez, a szendvicspanel, az ereszcsatorna és a szelemen is. A TRM PRO Kft. célkitűzése, hogy ne csak az ipari és mezőgazdasági felhasználók juthassanak hozzá elérhető áron az acéltermékekhez, hanem szélesebb körben, a lakossági vásárlók is találják meg a számításaikat.

A TRM PRO Kft. Zsámbékon 2016-ban, Gyermelyen 2020-ban nyitotta meg telephelyeit, ahol gyártógépsorok segítségével készülnek a hengerelt acéllemez tekercsekből a végtermékek.

Kapcsolódó videók

Bővebben...

ODISYS Bt. bemutatkozása a 36. Bábolnai Gazdanapokon

péntek, 17 november 2023 19:59 Kategória: Videó galéria

Az ODISYS Bt. évtizedes tapasztalattal áll a magyar gazdák rendelkezésére mezőgazdasági erő- és munkagépek terén. Olyan kiváló márkákkal, mint a Goldoni, Solis, John Deere traktorok és Nobili, Sicma eszközök.

Az ODISYS Bt. több márkára kiterjedő választékos raktári készlettel vagy rövid beszerzési határidővel szolgálja ki partnerei alkatrészigényeit.

Kapcsolódó videók

Bővebben...

A HAD Colsult Kft. az energiagazdálkodás területén vállalkozások és magán személyek számára kínál kiemelkedő mérnöki szolgáltatásokat a tervezés fázisától a megvalósításig nyomon követve a projekteket.

A HAD Colsult Kft. tapasztalt mérnökei olyan innovatív megoldásokat kínálnak, amelyek segítenek energiát megtakarítani és a fenntarthatóságot elősegíteni. A HAD Colsult Kft. elkötelezett a magas minőségű szolgáltatások és a hatékony megoldások iránt.

Kapcsolódó videók

Bővebben...

Talajélet nélkül ne csodálkozzunk, ha még 2 tonna/ha sem lesz a termés. Folyékony vagy szilárd?

Tíz érv a folyékony műtrágya mellett! 1. Olcsóbb a folyékony, mint a szilárd!? A Vulcan Folyékony NPK termékekből elegendő 400–600 litert kijuttatni hektáronként, a vetés előtt. Ennek költsége 29.000–39.000 Ft/ha, amely már kevesebb, mint néhány szilárd komplex műtrágyából 200 kg mennyiség. 2. Elérhető és a szállítás ütemezhető Folyékony NPK-ból jelentős készlettel rendelkezünk az őszi szezonra.

Kapcsolódó videók

Bővebben...

A SINTE TRADE Kft. 25 éve van jelen a piacin speciális ipari technológiáikkal. A SINTE TRADE Kft. terményszárítók, silótelepek, síktárolók, takarmánykeverők, vetőmagüzemek, állateledel- és növényolajgyárak, malmok szakértője. Szakterületéhez tartozik a biomassza-komposztálás és pelletálás, az üzemek bővítése, korszerűsítése, teljes körű kivitelezése, valamint alkatrészellátása.

A SINTE TRADE Kft. terménykezelő és feldolgozó technológiák tervezésével, 3D-lézerszkenneres digitális felméréssel, üzemépítéssel, korszerűsítéssel kapcsolatos szaktanácsadással, gépészeti, acélszerkezeti gyártással, üzemvezérléssel, automatizálással, gép- és alkatrész-kereskedelemmel, valamint projektmenedzsmenttel, generál kivitelezéssel foglalkozik, akár pályázatokhoz is.

Kapcsolódó videók

Bővebben...

Az expón a Vaderstad Kft. is képviselte magát!

A Väderstad eseménydús története a 60-as évek elejére nyúlik vissza, melyet mindvégig a vállalkozói szellem, az ötletes mezőgazdasági munkagépek gyártása és a mezőgazdasági technológiai folyamatok észszerűsítésére való törekvés jellemez.

Kapcsolódó videók

Bővebben...

A Kaposflex Hungary Kft. 1999-ben alakult vállalkozás, kezdetben Kaposvár és térségében szerzett elégedett vásárlókat a használt és új gumik értékesítésével és magas színvonalon történő szervizelésével.

A dinamikusan fejlődő cég ma már az egész ország területét behálózza tevékenységével. Az ország minden tájáról, valamint külföldről is egyre növekvő számban érkező és visszatérő ügyfelei bizalma cégének növekedésének az alapja. Új és meglévő vevői bizalmát a gyors és precíz munkavégzésnek köszönheti.

Kapcsolódó videók

Bővebben...

Az 1989-ben alakult magyar tulajdonú biatorbágyi székhelyű BOSMARK Kft. a tejhasznú szarvasmarha, juh és kecsketenyésztés komplex technológiai rendszerére építve végzi kereskedelmi és szolgáltató tevékenységét.

A BOSMARK Kft. munkáját a termelőkkel folyamatosan fenntartott bizalomra alapozza, a kor igényeinek megfelelően magas színvonalú berendezéseire az egyszerű kezelhetőség, a versenyképes árak, a minimális szervizigény és az állatok maximális komfortérzetének biztosítása a jellemző.

Kapcsolódó videók

Bővebben...

30. AÁN Díjátadó – ALPHA-VET Kft.

péntek, 23 június 2023 00:02 Kategória: Videó galéria

Az ALPHA-VET Kft. a stabil alapokra épít!

Az ALPHA-VET Kft. az 1972-ben felépített Székesfehérvári Állatkórház megszakítás nélküli jogutódja, magában hordozza a negyven év alatt felhalmozott szakmai tudást és emberi értékeket. Itt alapította meg 1989-ben az Állatorvostudományi Egyetem Székesfehérvári Gyakorló Klinikája Kft.-t, amely 1996-tól ALPHA-VET Kft. néven működik tovább és továbbra is az Állatorvostudományi Egyetem gyakorlati képzési helye. 2008-ban az ALPHA-VET Kft. megkezdte a gyógyszergyártást Bábolnán a nagyhírű, 1912-ben alapított Phylaxia eszközeinek megvásárlásával.

Kapcsolódó videók

Bővebben...

30 AÁN Díjátadó – AQUA-NIVÓ Kft.

csütörtök, 22 június 2023 23:55 Kategória: Videó galéria

Az AQUA-NIVÓ Kft. az állattartó telepek szagtalanítási specialistája. Ez mit jelent?

Az AQUA-NIVÓ Kft. Mezőgazdaságra specializált szagtalanítási termékeket és rendszereket forgalmaz.

Kapcsolódó videók

Bővebben...

30. AÁN Díjátadó – Bentley Magyarország Kft.

csütörtök, 22 június 2023 23:32 Kategória: Videó galéria

Több évtizedes múltra tekint vissza a Bentley Magyarország Kft. működése. Kezdetben az élelmiszeripar kiszolgálására fókuszált kiváló minőségű és korszerű termékeivel, azonban nagyon hamar reagált a hazai piaci igényekre és az állattartó telepek, állattenyésztéssel foglalkozó vállalatok számára is kiépített szortimentet, amelyet stabil és felkészült szervizháttere is támogat.

Az évek során egyre nagyobb igény mutatkozott termékpalettái iránt, portfólióit tehát úgy bővítette, hogy az egészségügyben érdekelt, a vendéglátással és a vízminőség-ellenőrzéssel foglalkozó vállalkozások előrehaladását is segíthesse.

Kapcsolódó videók

Bővebben...

Az intézmény alapításáról 1904-ben született meg a döntés, alapkövét 1914-ben rakta le, a tényleges kutatómunka az 1924. október 26-i megnyitást követően indult meg. Az intézmény az elmúlt 9 évtizedben többször átszervezésre került, új feladatokkal ruházták fel, s ennek következtében elnevezése is változott.

A Gabonakutató szántóföldi növények, zöldségfélék és őszibarack nemesítésén túl termesztési vizsgálatokat, talajjavítási és agrokémiai kutatásokat, üzemszervezési, szaktanácsadási és tájkutatási tevékenységet végzett.

Kapcsolódó videók

Bővebben...

Integrált Hűtőipari Fejlesztés Nyírparasznyán II

csütörtök, 22 június 2023 21:31 Kategória: Videó galéria

Integrált Hűtőipari Fejlesztés Nyírparasznyán II Nyírparasznya település – a Magyar Kormány jóvoltából – történelmének legnagyobb beruházását valósította meg 2023-ra.

A nyírparasznyai hűtőipari beruházás I. ütemének megvalósulását követően községünk átadhatta hűtőipari fejlesztése immáron II. egységét. Ez a fejlesztés – szervesen kapcsolódva az első lépcsőhöz – igyekszik majd biztosítani az I. ütem nyersanyag igényét. Ez a fejlesztés a -3 – +5 C fok közötti hűtő technológián alapul és a friss, feldolgozásra váró zöldségek és gyümölcsök tárolására alkalmas.

Kapcsolódó videók

Bővebben...

30. AÁN Díjátadó – Energy Protein Feed Kft.

csütörtök, 22 június 2023 17:20 Kategória: Videó galéria

Az EPF Kft. takarmánykiegészítők gyártásával és forgalmazásával foglalkozik szarvasmarhák, sertések és baromfifélék részére.

Az EPF Kft. szakemberei évtizedek óta aktív, tevékeny részesei a magyar takarmányiparnak, az ezen idő alatt megszerzett szakmai tapasztalat és kialakított jó emberi kapcsolatok adják vállalata bizalmi tőkéjét.

Kapcsolódó videók

Bővebben...