AGRÁRVILÁG Magazin

Kövesd te is!

Partnereink

Őszi akció a Farkas Szerviztechnika Kft.-nél!

Rendkívül kedvező áron vásárolhatók meg a Nitrosol tároló és dupla falú műanyag gázolaj- és AdBlue-tartályok a FARKAS SZERVIZTECHNIKA Kft.-nél!

A siófoki FARKAS SZERVIZTECHNIKA Kft. rendelkezik Magyarország legnagyobb raktárkészletével, konténerkutak, műanyag dupla falú gázolajtartályok, gázolaj és AdBlue, szállítható gázolaj, AdBlue és benzintartályok, kimérők és tankoló automaták tekintetében.

A 2021. évi Bábolnai Gazdanapokon a cég két helyen is jelen volt kiállítói standdal, hogy a forgalmazott termékeik kínálatát minél szélesebb körben tudja bemutatni az érdeklődők számára. Az eseményen beszélgettünk Farkas Gábor ügyvezető igazgatóval.

Kérjük, mutassa be a FARKAS SZERVIZ-TECHNIKA Kft. -t!

A siófoki telephelyünkön hatalmas raktárkészlet várja a vásárlókat a legkisebb zsírzófejtől egészen a 10.000 literes dupla falú gázolajtartályig. Ehhez a több, mint 3000 m²-es külső területen három, összesen 600 m² fedett raktár áll rendelkezésre. A forgalmazott termékeinket nagyrészt olasz, lengyel és német gyártók (Emiliana Serbatoi, SWIMER, Piusi, Pressol, Cattini, TO.ME.S, Emiliana Serbatoi, stb) állítják elő. Azok a kimagasló minőségükkel és a forradalmian új technikai vívmányaikkal hódították meg a magyar vásárlók szívét és így a piacot is.

A partnereink magas színvonalon történő kiszolgálása fontos a számunkra, ezért folyamatosan bővülő létszámunkkal igyekszünk a lehető legrövidebb szállítási határidőt betartani. A beszállítóinkkal kifejezetten jó, már szinte családias jellegű üzleti kapcsolatot ápolunk, így a termékeinket, alapanyagainkat, mindig versenyképes áron tudjuk beszerezni, s ezáltal mi is kedvező feltételeket tudunk biztosítani. A kollégáink nem ismernek lehetetlent, magas műszaki képzettségű, barátságos és minden feladatot alaposan megoldó szakemberek.

Mióta vannak jelen a piacon?

Már közel két évtizede, 17 éve. Ez alatt az idő alatt nagyon sok gazdát, mezőgazdasági és építőipari vállalkozást, valamint fuvarozót láttunk el megbízható termékekkel, elérhető árakon. 2014 óta nagy hangsúlyt fektetünk a tankolás- és kenéstechnikára, mindig szem előtt tartva a megrendelőink és a piac igényeit. 2015-óta pedig folyamatosan bővítjük a készleten lévő termékek választékát, hogy minél szélesebb körben és gyorsabban tudjuk Vevőinket kiszolgálni.

A mezőgazdaságban is egyre nagyobb hangsúlyt kap a hatékonyság. Tudnak ehhez megfelelő eszközöket, berendezéseket kínálni?

Külön kiemelném a költség, idő és hely szempontjából is hatékony gázolaj, AdBlue és benzin tárolást. Felügyelt kivételezés biztosított a saját fejlesztésű tankoló automatánkkal és szintjelzőnkkel. A Nitrosol folyékony műtrágya-tároló tartályok alkalmazásával pedig esetenként akár 50%-os javulás is elérhető, de 30% körül biztos a terményhozam növekedés.

Kérem, mutasson be néhány fontosabb termékkategóriát a palettájukról!

A teljesség igénye nélkül, azok, amelyekben prémium minőségű eszközöket kínálunk:

  • Nitrosol-tartályok
  • Szállítható gázolajtartályok, gázolajkutak
  • Műanyag, dupla falú gázolajkutak
  • Konténerkutak
  • AdBlue-tartályok szállítható és dupla falú kivitelben

A kínálatunk sok olyan terméket is tartalmaz, amely a gázolaj-kiadagolás tartozékait fedi le, vagy amely az olajkiadagoláshoz, kenéstechnológiához kapcsolódik. Minden egyes új partnerünk nagy büszkeséggel tölt el minket, aki megtiszteli cégünket és a termékeinket választja. A visszatérő vásárlóink pedig megerősítik hitvallásunkat, amely szerint, ha jó ár-érték arányú és magas minőségű termékekkel dolgozunk, az hosszú távon is gyümölcsöző kapcsolatokat eredményez. A célunk vevőink teljes körű tájékoztatása és kiszolgálása. Biztosak vagyunk abban, hogy termékeink a lehető legkevesebb erőforrás ráfordítása mellett is segítik a munkájukat, akár egy zsírzótömlő, akár egy komplett tartály cseréjét szeretnének a cégünk bevonásával megvalósítani.

Melyik termékükre a legbüszkébb?

A magyar piac igényeire szabott, saját Farkas Tank System (FTS) rendszerünkre, amely két kulcsos azonosítású tankoló automata rendszer, bármilyen meglévő kútra telepíthető kisebb átalakításokkal. Ez a termékünk egyre népszerűbb a felhasználók körében, hiszen a jövedékiadó-ellenőrzéseknél a felhasználóknak rögzíteniük kell a bevételezéseket.

Ezt a termékfejlesztésünket az a probléma hívta életre, hogy korábban bonyodalmat okozott, ha egy családi vállalkozás vagy cégcsoport esetében különböző adószámokra vásárolták az üzemanyagot.

Az általunk fejlesztett tankoló automata egy tartályban képes nyilvántartani több cég, családi vállalkozás gázolaj-vételezését.

Elkülönítetten is tudja kezelni a gázolaj-nyilvántartásokat; kettős azonosítással meg tudja oldani, hogy napi 24 órán keresztül felügyelet mellett lehessen tankolni. A tankolásokat a jó gazda bárhonnan felügyelheti egy felhő alapú szolgáltatás segítségével, így bárhonnan láthatja, ki mikor, mennyit tankolt az adott gépjárműbe, munkagépbe. A saját fejlesztésű rendszerünket egyre több vállalkozás választja, ami nagy örömünkre szolgál, és még büszkébbek vagyunk a pozitív visszajelzéseinkre az elégedett felhasználóktól.

Egyre kiszámíthatatlanabb ütemben emelkednek az üzemanyagárak. Mit tehetnek ilyenkor a gazdálkodók?

Az AdBlue és az inputanyagok árai folyamatosan növekedő tendenciát mutatnak, s akár az ellátásuk is akadozhat, így a legtöbb termelő vállára komoly teher nehezedhet a jövőben. Viszont sok pénzt takaríthatnak meg, ha a számukra kedvező időszakokban nagyobb tételben vásárolnak, és a telephelyükön saját tároló kapacitással rendelkeznek. Az őszi akciónkkal ehhez nyújtunk most segítséget, melynek keretében rendkívül kedvező áron vásárolhatják meg tőlünk a Nitrosol tároló és dupla falú műanyag gázolaj- és AdBlue-tartályainkat.

Nádasi Zoltán

Farkas Gábor ügyvezető,

FARKAS SZERVIZTECHNIKA Kft.

Elérhetőségek:

FARKAS SZERVIZTECHNIKA Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Cím: 8600 Siófok, Kele utca 116.
Telefon: 84/510-524
Mobil: 30/7420-915; 30/377-9302
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Honlap: www.tankoljon.hu

Kövessen minket, és további agrárgazdasági híreinket: